Vreme čitanja: oko 1 min.

Lisice nisu nadmudrile Čelsi: Lester se vratio posle 0:2, ali ipak nije mogao do čuda i plasmana na Vembli

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamo će Plavci iz Londona

  • 0
FK Čelsi Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Čelsija uspeli su da se plasiraju u polufinale FA kupa, pošto su na svom terenu posle ogromne borbe savladali Lester, koji je trenutno prvoplasirani tim Čempionšipa - 4:2 (2:0).

Vodio je Čelsi sa 2:0, potom se Lester vratio na 2:2, da bi na kraju posle direktnog crvenog kartona za Dojla meč otišao u korist Plavaca iz Londona.

Poveo je domaći tim golom Kukurelje iz 13. minuta, da bi samo 13 minuta kasnije Sterling promašio penal za 2:0. Ipak, Čelsi je stigao do dupliranja prednosti preko Palmera u prvom minutu nadoknade.

Početak drugog poluvremena protekao je dijametralno suprotno, jer je Disasi prvo ubacio loptu u sopstvenu mrežu u 51. minutu, da bi Mavididi izjednačio samo 11 minuta kasnije.

Preloman trenutak bio je taj prekršaj Dojla na ivici kaznenog prostora. Prvo je dosuđen penal, ali je posle VAR intervencije on poništen, ali pošto je fudbaler Lestera bio poslednji u odbrani, isključen je.

Do kraja je Čelsi preko Čukvuemekea u 92. minutu i Maduekea u 98. minutu došao do kasnih golova i prolaska dalje u polufinale FA kupa.

(Telegraf.rs)

Video: Haos na Marakani: Crveni Đavoli krenuli da lome stolice posle gola Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA