Vreme čitanja: oko 1 min.

Dortmund se preokretom vratio na mesto koje vodi u Ligu šampiona: Gece samo "štrecnuo" svoj bivši klub

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubedljiva pobeda Milionera

  • 0
Borusija Dortmund Foto; Tanjug / AP

Fudbaleri Borusije Dortmund stigli su do ubedljive i važne pobede na "Signal Iduna Parku" protiv Ajntahta iz Frankfurta u okviru 26. kola Bundeslige, čime su se vratili na četvrto mesto na tabeli, poslednje koje inače vodi u Ligu šampiona za narednu sezonu - 3:1 (1:1).

To su inače učinili nakon preokreta, pošto je već na samom početku meča bivši igrač Borusije Dortmund, koji inače sada igra za Ajntraht, postigao gol u 13. minutu posle jedne odbijene lopte.

Međutim, Adejemi je u 33. minutu izjednačio na asistenciju Malena, da bi u 81. minutu Mats Humels dao navijačima razlog za zadovoljstvo, pošto je Borusija konačno probila zid Bankara.

Do kraja, Emre Čan je sa bele tačke u 93. minutu samo overio trijumf Borusije, koja je tako stigla do nova važna tri boda.

Dortmund tako sada ima tačno 50 bodova na četvrtom mestu, jedan više od RB Lajpciga koji je mesto ispod, dok je Ajntraht na šestoj poziciji sa 40 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Radničkog odgovorili Delijama transparentom: "Vaše kombinacije ne znaju za vere i nacije"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA