≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Užas: Fudbaler se srušio na teren tokom meča i krenuo da se trese, hitno je prebačen u bolnicu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Utakmica se na kraju nije ni nastavila

  • 6
Havijer Altamirano Printskrin: X/@liz_churchill10

Strašna situacija viđena je prethodne noći na meču između Estudijantesa i Boke Juniors, kada se igrač domaćeg tima Havijer Altamirano srušio na terenu!

Igrao se 26. minut, Altamirano se srušio u naručju Enca Pereza koiji je odmah pokušao da mu pomogne i uz vrisak je tražio. Usledilo je komešanje među saigračima, a Altamirano je hitno prebačen kolima Hitne pomoći u bolnicu.

Sam Perez je plakao zbog svega što se dogodilo, igra je odmah prekinuta i nije nastavljena - jer domaćin prosto nije bio i situaciji.

Odmah nakon što se pomenuta nesreća desila, tokom TV prenosa su javili da je Altamirano došao sebi i da je bio svestan, da bi se kasnije i iz bolnice javili i poučili da je fudbaler stabilno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    18. mart 2024 | 08:09

    U opisu videa piše da je to drugi put u dva dana. Sad će naravno da se javi vakserski lobi i da kaže da je ovakvih slučajeva bilo, u ovolikoj meri, i pre kovid vakcine.

  • SVM

    18. mart 2024 | 09:21

    Rasplakah se. Bože mili. Neka se smeje kome je smešno,ali zdravi i mladi ljudi koji su u najboljoj snazi i vredni od kada su primili vakcine padaju kao klade. Duša me boli šta se uradi narodu u celom svetu. Ne može biti slučajno,samo na koliko sahrana sam otišla od prošle godine a da su primili po tri i ređe dve doze i to bilo koje

  • Zaza

    18. mart 2024 | 09:41

    Hvala ti BOZE sto nisi dozvolio da primim vakcine ,sto si mi otvorio oci na vreme i da svatim da je to bila jedna velika prljava igra ,u koju su nazalost vecinom usli vrlo ponosno i hvalili sa kojom su se vakcinom vakcinisali,slikali sa kartonom i dobijali reci hvale kako su oni na pravom putu za spas covecanstva ,ali sada je sve vise smrtnih slucajeva za koji oni iz STRUKE cute i kriju da je vakcina glavni uzrok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA