Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija bez Dušana Vlahovića! Piksi saopštio loše vesti

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napadač Juventusa ima problem sa leđima

  • 7
Drgan Stojković Piksi, Dušan Vlahović Foto: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije se okupila u Staroj Pazovi, pred dve prijateljske utakmice koje igra protiv Rusije 21. marta u Moskvi, odnosno, 25. marta u Larnaki protiv Kipra, ali će na tim mečevima biti oslabljena.

Kako je na konferenciji za medije otkrio selektor Dragan Stojković Piksi, Dušan Vlahović neće biti na raspolaganju, jer je osetio bol u leđima, zbog kojeg je otkazao poziv.

- Pozdravio vas je Vlahović puno, on ne dolazi isto. Ima strahovite bolove u leđima, razgovarali smo i juče i danas, cele nedelje je bio pod terapijama i lekovima, nekako su ga spremili da odigra ovu utakmicu, ali su bolovi preveliki i jutros mi je potvrdio, hteo je da dođe na pregled, ali ja im verujem. Ne treba da se maltretira, da ga čekiramo ponovo i da se utvrdimo da se radi o povredi, ali je bolje da ga sad nego da ga bole u junu, tada će biti potrebniji nego sad. Dešavaju se te neke stvari, ali imali smo, razmišljali smo da vratimo Ratkova u A tim, ali oni imaju jako važne kvalifikacione utakmice protiv Luksemburga i Iraca, on razume, da pomogne njima u pohodu da se domogne tog baraža, tako da... Ne znam šta bih još rekao. Na spisku je Baždar, koji je počeo da igra, da igra dobro, da postiže golove i poziv u A reprezentaciju je nagrada za ono što je pokazao do sada, očekuje da debituje u ove dve utakmice.

(Telegraf.rs)

Video: Stojković: Igramo protiv jedne od najjačih reprezentacija na svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    18. mart 2024 | 12:14

    Prevara od igraca

  • panic

    18. mart 2024 | 12:26

    još nekoliko takvih zvezda izbaciti i biće od velike pomoći Srbija da procveta inače sa njima smo duboko ZAGLIBILI

  • 534

    18. mart 2024 | 12:25

    Što ne zove onog klinca Jovana M. što je otišao u Ameriku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA