Vreme čitanja: oko 1 min.

Piksi potvrdio da potpisuje novi ugovor sa FSS: Ostaje do Mundijala 2026!

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastavlja se kontinuitet kada je selektor u pitanju

  • 1
FSS okupljanje reprezentacije Foto: Marko Jovanović

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi potpisaće ugovor do 2026. godine posle Svetskog prvenstva koje se održava u SAD, Kanadi i Meksiku.

Informacija se nedavno pojavila u javnosti, a sada je i sam Piksi potvrdio da je to tačno.

- Ugovor? To vas interesuje... Prošle nedelje smo razgovarali, pregovarali i dogovorili. Želimo kontinuitet u radu i meni je drago zbog toga, sve drugo je čista formalnost. Naravno da svim stvarima vezanim za budućnost, Srbija je uvek bila na prvom mestu, sve razgovore koje sam imao su ostali po strani, reprezentacija Srbije je prioritet, naravno. Tako da... Drago mi je da smo pronašli zajednički jezik da se borimo i da ćemo nastaviti.

Piksi je istakao da je mogao da ode pod boljim finansijskim uslovima, ali da mu je prioritet reprezentacija Srbije.

- Nisam razmišljao previše o tome, jednostavno, razgovori su počeli prošle nedelje, ja sam prihvatio da razgovaram, pregovaram i došli smo do zaključka da treba nastaviti i to je to. Opet sam rekao, mogao sam negde da odem, pod daleko boljim finansijskim uslovima, ali, to nije prioritet. Govorim za klupski fudbal, ali, u mom slučaju FSS i reprezentacija su prioritet i to je nešto što je na prvom mestu, sve drugo je sekundarno, drago mi je zbog toga i drago mi je da ću nastaviti sa igračima i nadam se da ćemo nastaviti s dobrim rezultatima - poručio je Piksi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA