Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kako on može da bude iznenađenje? I njegov privatni život je za pohvalu": Piksi nahvalio jednog igrača Srbije

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Objasnio je selektor Srbije zašto je Srđan Mijailović dobio poziv

  • 3
FSS okupljanje reprezentacije Foto: Marko Jovanović

Govorio je pohvalno Dragan Stojković Piksi o mnogim fudbalerima Srbije koji su dobili poziv u reprezentaciju, ali i onima na koje se računa u budućnosti.

Tako je kroz "analizu" prošao i vezni fudbaler Crvene zvezde Srđan Mijailović zbog kog je Piksi išao na večiti derbi i još jednom se uverio u kvalitete univerzalca crveno-belih.

- Kad neko kaže da je Mijailović iznenađenje, pa kako on može da bude iznenađenje? To ne može da bude nikakvo iznenađenje. Može neko koga ne poznajem. Mjailović je igrač koji pokriva nekoliko pozicija, koji igra profesionalno i maksimalno. Neko na koga uvek možeš da računaš. "Devojka za sve", u principu. Može da igra i ovde i tamo i ovamo. Može sigurno tri pozicije da pokriva - rekao je Piksi i dodao:

- I zaslužio je. Igrama u Ligi šampiona, pre svega. 'Ajde ovu našu ligu kad gledamo, to je daleko velika razlika u kvaliitetu pa ona može da prevari kad je u pitanju procena kvaliteta nekog igrača. Ali kada igraš na tom nivou kao što je LŠ ili Evropu, on je odigrao dosta dobro. Neko je ko se ne štedi i, pre svega,  njegova ličnost je za svaku pohvalu. A to je jako bitno. Njegov privatan život je izuzetno za pohvalu. Tako da nije nikakvo izneađenje, zaslužio je da bude to. E sad, do juna ćemo pratiti i videti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasomon

    18. mart 2024 | 18:33

    Slazem se da je veliki borac koji gine na terenu.

  • GoldHand

    18. mart 2024 | 18:44

    Ako može, da navede jednu utakmicu u LE koju je odigrao na prosečnom nivou! Baš zato što je devojka za sve, nigde nije pokazao kvalitet. A što se tiče naše lige, odavno je trebalo oostaviti na svaki stadion ringišpil, jer igraju vašarski igrači.

  • Deki

    19. mart 2024 | 06:10

    Idealan igrac za stelovanje rezultata, prelaze, tezak krs, dobijes gol dva sigurno po njegovoj strani, pa se vracas kad ga zamenis, preiokreces rezultat, Gobelja vrati se sve ti je oprosteno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA