≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije gotovo! Aleksandar Pavlović ne debituje za Nemce: Da li je to nova šansa za Piksija i Srbiju?

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostaje da se vidi da li će se fudbaler predomisliti i obući dres Orlova...

  • 10
Aleksandar Pavlović, FK Bajern Minhen Foto: Eduard Martin / imago sportfotodienst / Profimedia

Biser Bajerna iz Minhena, Aleksandar Pavlović, koga je silno želeo i naš Fudbalski savez, dobio poziv u reprezentaciju Nemačke, ali od njegovog debija u dresu Pancera, barem za sada, nema ništa. 

Naime, on je trebalo da nastupi u nekom od predstojeća dva duela Nemačke, protiv Francuske (23. marta) ili Holandije (26. marta), ali on neće biti sa nacionalnim timom. Kako je objavio tamošnji fudbalski savez, Pavlović se nije priključio timu, za razliku od svih ostalih reprezentativaca, a razlog je infekcija, slična gripu. Dalje pretrage zakazane su za utorak u Minhenu.

Nemačka fudbalska federacija objavila je da je prolongiran Pavlovićev dolazak na okupljanje i da su male šanse da se on stavi u martu na raspolaganje Julijanu Nagelsmanu.

Da podsetimo, oko Pavlovića se vodila velika "diplomatska bitka" van terena, selektor Dragan Stojković Piksi i čelnici Saveza su bili u konstantnom kontaktu sa roditeljima fudbalera, ali je on na kraju odabrao Pancere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi

    18. mart 2024 | 18:27

    Kad neko nema volje i ne treba ništa na silu!!!

  • Sale-Berlin

    18. mart 2024 | 19:33

    Ajde dosta je više o njemu!

  • Kure

    18. mart 2024 | 19:10

    Ne treba nikog moliti.jedan poziv ako odbijes a da nije povreda,smrtni slucaj,svadba,rodjenje deteta....dovidjenja i nikad vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA