≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragedija: Odigrao utakmicu u elitnom takmičenju, pa nađen mrtav nekoliko sati kasnije

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Doživeo je srčani udar jutro posle utakmice

  • 6

Jusuf Keira, fudbaler iz Gane, pronađen je mrtav u nedelju ujutru, samo nekokiko sati nakon što je odigrao utakmicu za svoj klub ASM Sangaredi!

Keira igra na poziciji defanzivca za Sangaredi koji je doživeo poraz rezultatom 3:2, a pronađen je u nesvesnom stanju u svojoj kući.

Mediji u Gani pišu da je uzrok smrti srčani udar koji je doživeo, dok su se povodom njegove smrti oglasili i iz Fudbalskog saveza Gane.

- Sa velikom bolom smo saznali za smrt igrača Jusufa Keire. Upućujemo saučešće njegovoj porodici, klubu i celoj fudbalskoj zajednici. Počivaj u miru.

Keira je u Sangaredi stigao u avgustu 2022. godine. Sam klub se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli, sa pet bodova manje od lidera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ff

    19. mart 2024 | 10:28

    I nastavljaju se iznenadne smrti sportista i javnih licnosti iz dana u dan....Kada je pre u,8 godina ne sećam se tačno kada preminuo Italijanski fudbaler tokom noći,to je bio sok za ceo sportski Svet,danas je to svakodnevnica. Prst na celo narode....

  • teorija zavere

    19. mart 2024 | 10:35

    Jadan čovek. Na žalost, nije jedini. Evo par vesti iz zadnja dva dana: "Svetsku javnost potresla je vest o smrti legendarnog beloruskog hokejaša Konstantina Kolcova u 42. godini života, a samo nekoliko sati nakon objavljivanja informacije saopšteno je i koji je uzrok. On se navodno pridružio u Majamiju svojoj devojci, drugoj teniserki sveta Arini Sabalenki, a prema pisanju beloruskog Telegrafa uzrok smrti je tromboembolija pluća." - "Brazilska plivačica Žoana Neves, koja je osvojila pet medalja na Paraolimpijskim igrama, preminula je u 37. godini, javljaju svetski mediji! Žoana je doživela zastoj srca u utorak ujutru, nakon što je u nedelju veče primljena u bolnicu jer se nije dobro osećala." - "Užas: Fudbaler se srušio na teren tokom meča i krenuo da se trese, hitno je prebačen u bolnicu" - Ovaj poslednji je na svu sreću preživeo! Dakle, može da priča ko šta hoće, ali ovoga nikada nije bilo u ovolikoj meri.

  • Zaza

    19. mart 2024 | 11:11

    Moli se struka da kaze nesto ,dali vodite statistiku koji je po redu ovaj mladi decko,evo i hokejas mu se pridruzio nazalost,a neko je napadao Teoreticare Zavere ,da seju strah i paniku megju ljudima,ali ipak zavera je postala realnost i nece stati ovo ,bice sve gore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA