≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mančester pronašao način kako da se otarasi Sanča: Žele razmenu za Borusijinog kapitalca

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zainteresovani i Liverpul i Arsenal

  • 0
Džejdon Sančo - Borusija Dortmund Foto: Tanjug / AP

Džejdon Sančo je tokom perioda u Mančester junajtedu prošao put od velikog pojačanja, preko igrača van forme i momka koji je van tima zbog privatnih problema, do prekobrojnog čoveka koji zauzima mesto u timu.

Svemu tome je kumovala velika svađa sa Erikom Ten Hagom, koji je javno prozvao Džejdona zbog nezalaganja, a on potom na društvenim mrežama i uputio odgovor. I tu je za njega verovatno bio kraj.

Tokom zime se vratio u Borusiju Dortmund kao pozajmljeni igrač do kraja sezone, ali Holanđanin svakako ne planira da ga vrati na "Old Traford" što verovatno znači i njegov trajni ostanak u Nemačkoj.

Rešenje se nazire, međutim i "milioneri" moraju da se slože. Naime, Junajted je bacio oko na Donijela Malena i želi trampu prema pisanju "Bilda": Napadač igra u odličnoj formi tokom aktuelne kampanje i na 33 meča ima 13 golova i 5 asistencija.

Holandski ofanzivac je dobio šansu u aktuelnoj kampanji nakon što je u prethodne dve igrao ipak ispod očekivanog nivoa, nakon što je 2021. godine došao iz PSV-a za 30 miliona evra.

Oko su na njega navodno bacili i Liverpul i Arsenal, pa je pitanje da li bi u slučaju dozvole Malen uopšte izabrao Mančester.

Ten Hag je nedavno u izjavi govorio o potencijalnom povratku Sanča u klub, međutim nije bio naročito rečit istakavši da fudbaler zna šta treba da radi. Ton govora nije bio ohrabrujuć i moglo bi se očekivati da se razgovori oko trampe intenziviraju. Engleski ofanzivac je po povratku u Dortmund dao gol na devet susreta.

(Telegraf.rs)

Video: Snimci za istoriju: Bundesliga se vratila, a evo kako se sada igra fudbal

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA