Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne bih voleo da sam u njegovoj koži": Zdjelar se šali sa saigračem iz CSKA koji će morati da čuva Mitrovića

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekuje se da Zdjelar igra u Rusiji...

  • 3
Saša Zdjelar Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Vratio se Saša Zdjelar u redove reprezentacije Srbije, za koju je svojevremeno odigrao tri meča, te će pokušati da se nametne selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju u ovom martovskom ciklusu.

Prva prilika biće već u četvrtak, kada Orlovi igraju sa Rusijiom, dok je 25. marta zakazan duel sa Kiprom u Larnaki.

- Drago mi je je da sam ponovo ovde, veliko je zadovoljstvo i privilegija biti u reprezentaciji posle dugo vremena. Srećan sam što sam ponovo tu i što mogu da branim boje naše države. Dugo nisam bio u reprezentaciji, sugurno da želim da pokažem selektoru da mi je mesto ovde. Igram u CSKA i nadam se da ću opravdati očekivanja - rekao je Zdjelar za sajt FSS.

U ruskoj selekciji su i trojica igrača iz CSKA, kluba za koji Zdjelar nastupa.

- Malo smo se šalili, pogotovo ja sa štoperom, a sve zbog onoga što ga očekuje sa Mitrovićem. Ne bih voleo da sam u njegovoj koži. On je igrao u Beogradu kada smo ih pobedili 5:0. Osetio je Mitrovu snagu dobro. Sve su to neke naše interne šale. Mnogo nas poštuju, prate igre naših igrača u evropskim ligama, imaće veliki motiv, sigurno da jedva čekaju da izađu na teren - rekao je vezni igrač i dodao:

- Ovo će im biti najjača provera u poslednje vreme, praktično od trenutka kada se nalaze pod sankcijama zbog kojih ne mogu da igraju u evropskim takmičenjima. Za ovaj meč su pozvali sve najbolje što imaju i siguran sam da će biti jako motivisani da se u ovom meču pokažu u najboljem svetlu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA