Vreme čitanja: oko 1 min.

Krvario sam i povraćao 20 dana: Momak od 60 miliona otkrio pakao kroz koji je prošao

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije Ramosu bilo lako...

  • 0
Gonsalo Ramos i Kristijano Ronaldo, Portugal - Maroko Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia

Portugalski napadač Gonsalo Ramos dao je jedan veliki intervju za medije u domovini u kom je priznao kroz kakav pakao je prošao krajem prošle godine!

Ramos je zvanično član Benfike, ali igra kao pozajmljen iograč za Pari Sen Žermen. Međutim, nije sezona najbolje išla po njega - mada će od leta biti u vlasništvu Svetaca za 60 miliona evra.

Na kraju, uticaj na njegovu "statistiku" imao je i strašan virus.

- Imao sam težak decembar. Sve je počelo s virusom, koji se zatim pretvorio u infekciju debelog creva. Proveo sam 20 dana krvareći i povraćajući, nisam mogao da jedem i imao sam vrlo visoku temperaturu. Na kraju sam nekoliko puta bio u bolnici. Smršao sam osam kilograma baš kad sam bio usred adaptacije u Francuskoj, sva dešavanja mi uopšte nisu pomogla - rekao je Ramos za Rekord i dodao:

- Onda sam morao da se udebljam usred sezone, tokom pauze u janauru. Imao sam malo sreće jer je trkački bio mirniji mesec, ali bilo je teško vratiti se u ritam nakon tolikog gubitka kilograma. Sve je počelo 10. decembra i nisam trenirao do 21. Na Božić sam imao recidiv, otišao sam u bolnicu i vratio se tek 30. decembra. Od tada sam se oporavio i sada sam na 100 odsto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA