Vreme čitanja: oko 1 min.

Duljaj odgovorio na Piksijevu izjavu: "Možda je mislio da ćemo u martu biti na "-15"

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubrzo je stigao i odgovor iz crno-belog tabora

  • 28
Igor Duljaj Foto: Youtube / FK Partizan

Veliku "peašinu" srpske fudbalske javnosti podigao je selektor naše reprezentacije Dragan Stojković Piksi, koji je pre nekoliko dana izjavio da će Zvezda biti šampion Srbije.

Ipak, ono što je posebno "upalo u oči" mnogima, jeste to što je pored toga, rekao da mu nije jasno kako je Partizan izdržao na prvom mestu do marta.

- Ne znam kako je Partizan bio prvi do marta. Ogromna je razlika u igračkom kadru. Nemerljiva je prednost Zvezde. Zvezda će biti prva, Partizan drugi. Videćemo, za četvrtu poziciju. Radnički se podigao dosta. Raduje me situacija u Kragujevcu. Biće veoma zanimljiva borba za četvrto mesto. Ovo gore je rešeno sve, nemojte imati dilemu - rekao je Piksi tada.

FSS okupljanje reprezentacije Foto: Marko Jovanović

Ubrzo je stigao i odgovor iz crno-belog tabora, pošto je za "Maxbet Sport" govorio Igor Duljaj.

- Ne čitam šta piše po novinama. Zavisi u kom kontekstu je selektor to rekao. Možda je mislio da nas pohvali jer smo bolji u ovom delu sezone nego nekih prethodnih sezona. Tako ja to tumačim, možda je mislio da ćemo da budemo na -15 u martu. Izjavljivali su neki i da će biti šampioni pre početka sezone, pa nikom ništa. Pre nekoliko dana sam razgovarao sa selektorom, imao je samo reči hvale za ono što radimo - počeo je Duljaj.

Ne vidi trener crno-belih ništa sporno u ovoj izjavi Piksija.

- Ne zameram ništa selektoru, mnogo ga cenim. On je fudbalska institucija. Zahvalni smo mu i mi, a trebalo bi da budu i ostali klubovi iz domaćeg prvenstva jer je pozvao naše igrače u reprezentaciju - rekao je Duljaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    19. mart 2024 | 18:44

    Možda u martu nije -15, ali u maju, to je više nego izvesno.

  • kamenko katić

    19. mart 2024 | 17:25

    zavisi od vremenske prognoze. ako bude oblačno biće kiša ako ne bude oblačno biće sunčano

  • BOBA

    19. mart 2024 | 18:47

    Da sudije nisu sramno sudile nadoknade vremena u pet utakmica Partizana i od 0-2 do 3-2 i piraza u derbiju gde su pukom srećom uzeli bod a zreli bili za petardu tako bi i bilo,najmanje -15 bodova što će i biti do kraja prvenstva,u Lučanima realno trebali da izgube tri razlike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA