Vreme čitanja: oko 2 min.

Bura u Splitu: Hajduk tvrdi da je sudija napao nutricionistkinju kluba posle meča, kaže da postoji i snimak

S. T.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve to su objavili na svojoj klupskoj televiziji

  • 0
FK Hajduk Split, Torcida Split, navijači Foto: Giannis Papanikos / Zuma Press / Profimedia

Mnogo je bure u Hrvatskoj u borbi za titulu između Rijeke, Hajduka i Dinama iz Zagreba. Posebno se "zakuvalo" posle meča Splićana i Lokomotive iz Zagreba, kada je sudija Igor Pajac tvrdio da je napadnut od strane nepoznate ženske osobe u hodnicima stadiona.

Umesto toga stigao je demanti sa druge strane iz Hajduka, a koji je objavljen u vestima na klupskoj televiziji. Splićani su umesto prvobitne verzije u kojoj je bilo izneto da je Pajacu nepoznata osoba bacila njegov sprej na pod.

Kasnije je u javnost procurila priča da je reč o nutricionistkinji kluba, Dragani Sekulić-Olujić, ali iz splitskog kluba sve demantuju.

- U odnosu na to da je nutricionistica Hajduka Dragana Sekulić Olujić, nakon crvenog kartona pomoćnom treneru Hajduka Draganu Blatnjaku, u tunelu navodno gurnula glavnog suca u prsa te mu otkinula sprej i bacila na pod, Hajduk ističe da su u celosti neistiniti navodi Sudije za sigurnost HNS-a odnosno Delegata utakmice te navodi sudiju Igora Pajaca iz dodatnog očitovanja - kažu u Hajduku.

Kako se dalje navodi, postoji snimak sa nadzorne kamere, koje neće objavljivati dok se postupak ne okonča.

- Štaviše, iz snimka nadzorne kamere postavljene iz tunela stadiona Poljud koju zbog interesa javnosti zadržavamo pravo javno da objavimo, vidljivo je, ne samo da nutricionistkinju Hajduka, Dragana Sekulić Olujić nije napala suca Igora Pajaca, već da je zapravo Igor Pajac taj koji je prvi nasrnuo na nutricionistkinju Draganu Sekulić Olujić na način da je na istu, koja je u tom trenutku bila oko metar iza njega, nasrnuo levom rukom te joj se uneo u lice, a da se pritom ni u jednom trenutku snimka ne vidi da je Dragana Sekulić Olujić gurnula "glavnog sudiju u prsa te mu otkinula sprej i bacila na pod - objašnjavaju u Hajduku.

Splićani neće ostati bez reči u ovom slučaju i traže disciplinski postupak protiv Igora Pajaca.

- Radi navedenog, Hajduk ovim putem traži od čelnika za takmičenje da se protiv sudije Igora Pajaca hitno pokrene disciplinski postupak zbog navedenog napada na nutricionisticu Draganu Sekulić Olujić - stoji u saopštenju Hajduka.

(Telegraf.rs)

Video: Nan ispao "šmeker" i potpisao se svim mladim navijačima Zvezde po izlasku sa terena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA