≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Piksi posle debakla Srbije u Rusiji: "Sudija je prestrogo pokazao crveni, zbog toga se nismo videli"

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Smatra Stojković da je žuti bio sasvim dovoljan

Fudbalska reprezentacija Srbije u lošem svetlu se prikazala u prvoj proveri u 2024. godini. Rusija je na "VTB Areni" u Moskvi sa čak 4:0 porazila "orlove" u najboljoj proveri "zbornaje" u poslednje tri godine.

Trenutak odluke dogodio se u 19. minutu kada je Milan Gajić oborio Hluseviča kao poslednji igrač odbrane, a turski arbitar Arda Kardešler pokazao crveni karton i na belu tačku.

Rusija je tada povela, do poluvremena duplirala razliku i u nastavku potpuno dotukla naš tim.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi nije bio zadovoljan odlukom sudije i to je izrazio nakon meča.

- Kaznili su nas dva puta - penal i crveni karton. Mislim da bi žuti karton bio dovoljan za ovakve utakmice. Šteta što je sudija doneo takvu odluku. To je uništilo utakmicu. Zbog te odluke, svi su gledali samo Rusiju, nas nije bilo vidljivo na terenu - rekao je za ruski Čempionat Piksi.

Dodao je i da je rival bio odličan.

- Ruski tim je sjajan, iskoristili su svoju prednost. Glavni razlog je crveni karton, imali su igrača više 70 minuta i to su umeli da naplate. Igrali smo dobro u prvih 20 minuta. Bio je ovo sjajan trening, ne za nas, već za Ruse. Ipak, ako nam je suđeno da izgubimo, onda je bolje da to bude u ovakvom susretu.

(Telegraf.rs)

Video: Mijatović: Imam osećaj da će Srbija sa Piksijem uraditi nešto na EP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    21. mart 2024 | 21:30

    Znao sam da je ovaj čovek glup, ali izgleda da je i lud. Umesto da se sakrije u mišju rupu on još krivi sudiju za potpuno ispravnu odluku?!

  • Rade

    21. mart 2024 | 21:29

    Piksi ne lupetaj pa loši ste bre do bola!!!

  • Comi1985

    21. mart 2024 | 21:26

    Nisam ga kritikovao niti likovao pobede ali da li si realan čovek???Sta je prestrogo???Zadnji čovek 1na 1 sa golmanom i on ga vuče pa to ne rade ni igrači u zonskoj ligi nego puste pa sta bude!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA