≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavio se snimak hapšenja bivšeg igrača Reala i Milana, mora na robiju zbog silovanja

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teški dani za Robinja...

  • 0
Robinjo Printskrin: Yutube/ UOL

Nekadašnji brazilski reprezentativac Robinjo uhapšen je u četvrtak veče u zgradi u kojoj živi u Santosu, te je odveden u Savezni sud gde je ostao u pritvoru!

Robinjo je uhapšen po nalogu Višeg suda koji je doneo doluku da nekadašnji fudbaler mora da služi kaznu od devet godina zatvora zbog silovanja na koje ga je osudilo italijansko pravosuđe. A pošto Brazil ne izručuje državljane, Italija je tražila njegovo zatvaranje u matičnoj zemlji.

Brazilac je osuđen za silovanje koje se dogodilo krajem januara 2013. godine, dok je bio član Milana. A za to ga je optužila jedna Albanka koja tvrdi da je silovana u grupnjaku.

robinjo Foto: youtube/Band Jornalismo

Uz Robinja je bio njegov prijatelj Rikardo Falko, kao i još četvorica muškaraca, a silovanje je navodno trajalo između 30 i 50 minuta u garderobi jednog noćnog kluba u Milanu.

Optuženi za silovanje tvrde da su nevini i da je devojka pristala na odnose, a odbrana je tokom suđenja pokušala da diskredituje devojku fotografijama na kojima se vidi kako joj "druženje sa alkoholom" nije strano.

Robinjo se takođe branio izjavama da on uopšte nije bio sa prijateljima kasnije te noći, da mu je devojka sama prišla, da su bili nešto prisniji, ali da je on otišao kući. Te da su njegovi prijatelji ostali sa njim i da su imali seks, jer je ona to htela. I da su potom svi zajedno otišli u drugi klub.

Karijeru je završio 2020. godine kao igrač Santosa, koji ga je otpustio nakon pomenutih optužbi. Tokom karijere je igrao za REal, Mančester Siti, Milan i ostale klubove, dok je za nacionalni tim odigrao preko 100 utakmica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA