Vreme čitanja: oko 1 min.

Pljušte kazne: Večiti kažnjeni sa 2.4 miliona, protiv Partizana pokrenut i novi postupak!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Određene su nove kazne

  • 4
FK Crvena zvezda - FK Partizan 172. večiti derbi Foto: Mileta Mirčetić

Iako je prošlo dosta vremena otkako je prošao 172. večiti derbi, konačno je stavljena i tačka na njega, pošto su i Zvezda i Partizan dobili kaznu od po 1.200.000 dinara zbog svega što se dogodilo na Marakani tog podneva!

Zvezda je kao domaćin koristila ogroman broj pirotehničkih sredstava, dok su pristalice Partizana bile nešto blaže sa pirotehnikom, ali su se nasilno ponašale i polomile su 2.540 stolica na južnoj tribini najvećeg srpskog stadiona.

Osim toga, protiv Partizana je pokrenut i novi postupak zbog dešavanja na meču sa Napretkom, kada su po završetku službena lica jedva i uspela da uđu u svoje prostorije, a tamo su ih sačekale polomljena stakla na prozorima, kao i komadići stakla i srče unutar svlačionica.

Takođe, kazne su dobili i Slobodan Simović, Nemanja Milojević, Ilija Martinović i Igor Tufegdžić, koji će preskočiti prve utakmice nakon reprezentativne pauze, piše Sport klub.

Podsetimo, čitava Superliga Srbije i dalje "stoji" zbog obaveza naše fudbalske reprezentacije koja je poražena od Rusije (4:0), a pred sobom ima i prijateljski meč sa Kiprom.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi o večitom derbiju i napuštanju kormila reprezentacije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    22. mart 2024 | 18:20

    Što se PARTIZANA tiče najbolje ga ugasite, a stadion srušite i to zemljište dajte nekom svom tajkunu. Sudiju treba nagraditi za super obavljen posao.

  • NEDELJKO

    22. mart 2024 | 17:39

    Placajte grobarl

  • to je

    22. mart 2024 | 18:28

    17 hiljada €

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA