≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osvajač dve Lige šampiona sa Realom posle 16 godina saznao da deca nisu njegova

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podneo je zahtev za razvod...

  • 0
Geremi Foto: Omar TORRES / AFP / Profimedia

Neksdašnji fudbalski reprezentativac Kameruna Geremi (45), koji je tokom karijere igrao za Real i Čelsi, podneo je zahtev za razvod braka nakon što DNK testom otkrio da deca koju je odgajao nisu njegova!

Geremi je 2008. sa suprugom Laurom dobio blizance, ali se na kraju ispostavilo da je njegova žena imala aferu sa drugim muškarcem i da mu je to nanelo dosta psihičke štete.

Engleski "San" je došao i u posed dokumenata u kojima piše da je Laura "svojim odvratnim ponašanjem uništila harmoniju" njihovog braka. Takođe, pominju se "ponovljene laži" i dodaje se da "iz ove zajednice nisu rođena deca."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by AfrikBuzz (@afrik_buzz)

Dodaje se i to da je Geremi mislio da je Laura ostala trudna sa njim i da ju je zbog toga oženio, doduše četiri godine kasnije, a da je otac dece ustvari njen prethodni partner.

Kamerunac je za Real igrao od 1999. do 2003. godine i sa "kraljevskim klubom" je dva puta bio prvak Evrope. Za Čelsi je nastupao od 2003. do 2007. i dva puta je uzeo Premijer ligu.

Takođe, osvojio je zlato na Olimpijskim igrama 2000. godine sa Kamerunom i dva puta je bio pobednik Kupa afričkih nacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA