Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od Evropskog prvenstva: Portugal deklasirao juniore Srbije

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poker golova u mreži naše selekcije

  • 5
Radovan Krivokapić Foto: MNPress

Fudbalska selekcija Srbije do 19 godina ubedljivo je poražena od vršnjaka iz Portugala rezultatom 4:1, te je tako izgubila sve šanse za plasman na Evropsko prvenstvo.

Domaći sastav krenuo je silovito u meč, pa je golovima Semeda u 26. i Ribeira na isteku prvog dela već imao dva gola prednosti i praktično rešio pitanje pobednika.

Već posle 15 minuta igre u nastavku Semedo postiže svoj novi gol, da bi ubedljivu pobedu svojoj reprezentaciji doneo Mendonka 10 minuta kasnije.

Počasni pogodak za selekciju Srbije postigao je Stanković u trećem minutu sudijske nadoknade.

U poslednjem kolu izabranici Radovana Krivokapića odmeriće snage sa selekcijom Grčke, koja je takođe bez šansi da se nađe na prvenstvu Starog kontinenta.

Standings provided by Sofascore

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karlo

    24. mart 2024 | 02:07

    Dve utakmice i dva ubedljiva poraza. U19 je selekcija maminih i tatinih sinova, sponzora raznih klubova Srbije.Po jutru se dan poznaje.

  • Boske100

    24. mart 2024 | 06:52

    Da je klub u pitanju, sada bi svi glasno vikali "UPRAVA NAPOLJE". A pošto je reprezentacija u pitanju, ovde treba da se stane u kraj i da se sve očisti u Staroj Pazovi. Čitam rezultate, ni jedna jedina naše reprezentacija nema pobjedu. Ne samo što gubimo, nego nas protivnici koriste za rasturanje.

  • priprema

    24. mart 2024 | 02:02

    da se naviknu kad pređu u A selelciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA