≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Barselona odbila 200 miliona evra za Jamala!

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladi fudbaler ima ugovor sa klubom do 2026. godine

  • 0
Lamin Jamal i Adrija Pedrosa, Barselona - Sevilja Foto: Tanjug / AP

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta izjavio je da je klub odbio ponudu od 200 miliona evra za Lamina Jamala.

Mladi španski fudbaler je početkom oktobra 2023. godine produžio ugovor sa Barselonom do leta 2026. godine.

-Verujemo timu koji trenutno imamo, ne želimo da potpisujemo igrače koji bi mogli da naruše našu harmoniju. Nisu nam potrebna velika pojačanja, ne vidimo da je neophodno praviti investicije koje bi mogle da naruše ono što gradimo, a to je izbalansiran tim. Ne želimo da prodamo nijedno veliko ime. Ako sve bude išlo po planu, nećemo biti primorani da prodamo nijednog igrača - istakao je Laporta za Mundo deportivo.

Dodaje da je klub odbio ponudu od 200 miliona evra za Lamina Jamala i da Barselona nije pod pritiskom da mora da prodaje igrače.

- Naprotiv, u procesu smo ekonomskog oporavka i zaista mogu da vidim svetlo na kraju tunela. Obili smo i ponude za Baldea, Fermina, Gavija, Pedrija, De Jonga, Arauha, ali ne želimo da ih prodamo. Samo od pomenutih imena imali bismo prihod od milijardu evra. Mislim da će i Kanselo i Feliks ostati u Barsi i sledeće sezone. Nadam se da Atletiko neće praviti problem, Siti takođe. Biće to produžeci pozajmica uz fiksnu cenu otkupa - zaključio je Laporta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA