Vreme čitanja: oko 1 min.

Julijan Nagelsman ne razmišlja o ugovoru sa Pancerima: "Sada nam je fokus na EP"

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemačka će na orvenstvu Starog kontinenta igrati u grupi A sa Škotskom, Mađarskom i Švajcarskom...

  • 0
FK Bajern Minhen Foto: Tanjug/AP

Selektor nemačke fudbalske reprezentacije Julijan Nagelsman izjavio je da ne razmišlja o produženju ugovora i dodao da je trenutno fokusiran na predstojeće Evropsko prvenstvo, objavila je nemačka televizija ZDF.

Nagelsman (36) je u septembru prošle godine imenovan za selektora Nemačke. On ima ugovor sa Fudbalskim savezom Nemačke (DFB) do 31. jula ove godine.

Nemačka je  pobedila Francusku rezultatom 2:0 u prijateljskom meču odigranom u Lionu.

- Potrebno je da rešim brojne detalje sa mojim nadređenima, ali i menadžerima. Oni koji odlučuju uskoro će znati moje uslove, pa će da procene da li im odgovaraju ili ne. Ali, moram da naglasim da finansijski aspekti nisu najvažniji. Generalno sam srećan kada su ljudi u Savezu zadovoljni stručnim štabom. Sada nam je fokus na EP - rekao je Nagelsman, koji je ranije trenirao Bajern, Lajpcig i Hofenhajm.

EP će biti održano u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula. Nemačka će na EP igrati u grupi A sa Škotskom, Mađarskom i Švajcarskom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Milojević: Mladi su osetili šta znači Marakana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA