Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši napadač Zvezde se vratio na Marakanu: Za kratko vreme je zavoleo klub i navijače, a i oni njega

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Centarfor se nije snašao u crveno-belom dresu

  • 13
Ohi Omoižuanfo, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Kada je prvog dana 2022. godine Ohi Omoižuanfo zadužio dres Crvene zvezde, ovdašnja fudbalska javnost bila je oduševljena. Pomenuti centarfor došao je na Marakanu iz norveškog Moldea, sa epitetom ubojitog strelca, ali se nije snašao u crveno - belom dresu.

Norveški napadač trenutno nastupa za Brondbi gde pruža zavidne partije i trese mreže, a sa Marakane je otišao u eri trenera Dejana Stankovića.

- Bilo je dosta teško igrati u Stankovićevom timu. Mislim da je zbog njegovog statusa i u Zvezdi i toga kakav je igrač bio, kao da je želeo da se pokaže. Kao da je imao veliki pritisak na plećima koji je preneo i na igrače. Možda su nekada njegova očekivanja bila da igramo savršeno. Bio bi jako ljut kada bi neko pogrešio, a to ponekad može da bude loše za neke igrače. Jer nam daje nesigurnost da se ne usuđujemo da igramo našu igru, jer se bojimo da pogrešimo, jer će onda trener biti besan i kritikovati te - rekao je Ohi o svom bivšem treneru.

Ipak, pouzdani centarfor se vratio u doskorašnji klub, ali samo kao navijač. Naime, on je bio prisutan na prijateljskom meču između Zenita i Crvene zvezde koji je odigran u subotu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

(Telegraf.rs)

Video: Milojević: Mladi su osetili šta znači Marakana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Enee

    24. mart 2024 | 21:06

    Ne lupajte da se nije snasao,decko je igrao sasvim dobro u Zvezdi,dao gol u njegovom prvom Derbiju,dao je 12 gola u 22 utakmice,samo sto nije dobio pravu sansu,nego he uglavnom delio minutazu.

  • BOBA

    24. mart 2024 | 22:23

    Ohi je igračina za sve špic igrače koji su posle njega došli u Zvezdu,velika greška napravljena i prodat za siću,dovedema drva od igrača Kulibali,Dioni,ni Endiaje nije bolji igrač a plaćen papreno,ugrađuju se sa menadžerima oni koji odlučuju o pojačanjima,niko ne odgovara,da je privatnik vlasnik kluba popili bi pedalu odavno

  • građevinac stankelja

    24. mart 2024 | 22:03

    dovede šilju koji nije mogao da igra u moldaviji na kipru južnoj koreji saudijskoj arabiji ... a u evro kupovima 36 utakmica 5 golova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA