≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Golčina Adamsa sa 30 metara i prekid zbog rasizma obeležili KONKAKAF finale LN

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ameri su, na kraju, slavili protiv Meksika

  • 0
Fudbalska reprezentacija SAD Foto: AP/Tanjug

Fudbalska reprezentacija SAD pobedila je selekciju Meksika u finalu KONKAKAF Lige nacija rezultatom 2:0 (1:0), uz neverovatan gol koji je postigao Tajler Adams!

Igrao se 45. minut kada je fudbaler Bornmuta primio loptu na nekih 30-ak metara, opalio je bez razmišljanja i savladao je veterana Giljerma Očou. Drugi gol delo je Đovanija Rejne u u 63. minutu.

Meksiko je nastavio taj loš niz protiv SAD i sada nisu 495 minuta postigli gol protiv pomenute reprezentacije kada su u pitanju zvanične utakmice. Takođe, dobili su poslednji put još 2018. godine.

S druge strane, utakmica je u jednom trenutku prekinuta i zbog rasističkih skandiranja koja su dopirala sa tribina stadiona u Dalasu. Obezbeđenje je moralo da interveniše i pojedinji navijači su napustili stadion.

Jamajka je pobedila Panamu rezultatom 1:0 u borbi za treće mesto, te su se pomenute četiri se selekcije direkno plasirale na Kopa Amerika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA