≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novo čudo Reala srušilo Englesku na Vembliju: Nakon ispisivanja istorije posvetio gol velikoj legendi

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegova budućnost je vrlo blistava

  • 0
Endrik Foto: Tanjug / AP

Nisu se do sada proslavili ni fudbaleri Srbije, ali ni njihovi rivali u grupnoj fazi Evropskog prvenstva u svojim prijateljskim mečevima. "Orlovi" su poraženi od Rusije 4:0, Danska i Slovenija odigrale 0:0 odnosmno 2:2 u okršajima protiv Švajcarske i Malte, dok je poraz upisala i Engleska.

Ostrvska selekcija je na "Vembliju" izgubila od Brazila 1:0, a najmlađi strelac od podizanja novog kultnog stadiona postao je Endrik. Momak koji će 21. jula napuniti 18 godina i preći u madridski Real još jednom je prikazao zašto ga je najuspešniji klub ikada angažovao.

Posle meča mladić je oduševio i izjavom za medije u kojoj je gol posvetio legendarnom Bobiju Čarltonu.

- Veoma sam srećan što sam dao gol. Fan sam Bobija Čarltona. Igrao je mnogo na ovom stadionu, on je Englez. Imati šansu igrati na ovom stadionu na kom je on igrao i davao golove je jako važno za mene.

Snimak je podelio čak i Mančester junajted, za koji je nedavno preminula legenda nastupala tokom svoje karijere.

Endriku je ovo bio treći nastup za reprezentaciju, a u seniroskoj karijeri već ima 66 utakmica i 18 golova i 3 asistencije. Real je navodno za njegove usluge izdvojio oko 60 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA