Vreme čitanja: oko 1 min.

Hit izjava bivšeg trenera Srbije: "Idi tamo u zatvor, biće ti kao u hotelu! Radiš šta ti srce poželi"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Savetovao je Petrović Kvinsija Promesa gde da služi zatvorsku kaznu

  • 0
Željko Petrović Foto: MN Press/Marko Metlaš

Crnogorski stručnjak Željko Petrović, svojevremeno pomoćni trener u reprezentaciji Srbije, dao je jednu zanimljivu izjavu za ruske medije kada je u pitanju Kvinsi Promes i njegov odlazak u zatvor!

Petrović je trenutno trener Zrinjskog iz Mostara, tokom karijere je igrao fudbal u Holandiji koja je Promesa osudila na šest godina zatvora, te mu je dao savet da se upravo tamo vrati na izdržavanje kazne.

Promes je, podsetimo, bio siguran u Rusiji kada je u pitanju robija, ali da je "pao" nakon što je uhapšen u UAE gde je Spartak bio na pripremama. S druge strane, Petrovića su za komentar zvali upravo ruski mediji, tamošnji RB Sport.

- U Holandiji su zatvori kao hoteli. Tamo ti donesu doručak, ručak i večeru, možeš da gledaš televiziju, da šetaš, da se baviš sportom, radiš šta god ti srce poželi. Tamošnji zatvori se razlikuju od popravnih ustanova u većini zemalja - rekao je Petrović i dodao:

- Nije baš rajsko meso, jer je vaša sloboda je ograničena. To takođe neće biti plus za njegov imidž kao reprezentativca. Ali da mi je dat izbor u kojoj zemlji da idem u zatvor, definitivno bih izabrao Holandiju.

Petrović je za reprezentaciju Jugoslavije odigrao 18 mečeva, sa Dikom Advokatom je radio u Srbiji 2014. godine, a sa Gusom Hidinkom svojevremeno u Anžiju iz Mahačkale.

Kao igrač nastupao je za Budućnost iz Podgorice, Dinamo iz Zagreba, Sevilju, Den Boš, RKC, PSV i Uravu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA