≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prepoznajete li bivšeg igrača Zvezde? Bio je veliki promašaj, klub odbio bogatstvo, a on uzeo titulu

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odabrano društvo

  • 1

Došao je tokom leta 2015. godine kao veliko pojačanje Crvene zvezde, tada iz Makabija iz Haife. Klub nije morao da izdvoji obeštećenje jer mu je istekao ugovor sa bivšim klubom, međutim dolazak u novu sredinu se nikome nije isplatio.

Pod palicom Miodraga Grofa Božovića sezona je započeta katastrofalno, porazom od Kairata u kvalifikacijama, ali je za njega upravo tada došla velika ponuda, prema rečima generalnog direktora Zvezdana Terzića milionske prirode.

Ona nije prihvaćena, a tokom kampanje odigrao je svega osam superligaških mečeva, dao jedan gol i u februaru spakovao kofere i otišao u Otavu Fjuri kao slobodan igrač. Ipak, crveno-beli su osvojili titulu na kraju sezone, pa je i njemu ona pripisana.

Ukoliko i dalje ne znate o kome se radi u pitanju je Idan Vered, sada 34-godišnji izraelski fudbaler, trenutno igrač Hapoel Petah Tikve.

Na fotografiji on se nalazi skroz levo, a društvo je zaista odabrano, pošto su tu i Talen Ben Haim, još jedna bivša legenda posebno reprezentacije za koju je upisao 97 nastupa po čemu je drugi u istoriji, ali i Premijer lige, kao i Eren Zahavi, rekorder po broju golova za nacionalni tim (34) i neko ko trenutno sa uspehom trese mreže u dresu Makabija iz Tel Aviva.

Fotografiju je na svom Instagram storiju objavio još jedan bivši reprezentativac, trenutno Veredov saigrač Itaj Šehter.

(Telegraf.rs)

Video: Velika koreografija navijača Crvene zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kum Žoržo

    25. mart 2024 | 16:05

    Još jedan za kog je postojala milionska ponuda samo u Terzićevoj glavi !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA