Vreme čitanja: oko 1 min.

Prosinečki nastavio besprekoran start na klupi Crne Gore: Jovetić iz kornera srušio Severnu Makedoniju

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Minimalna pobeda Crnogoraca u Turskoj na neutralnom terenu

  • 0
Robert Prosinečki Foto: MN Press/N.Paraušić

Daleko van domovine, u turskoj Analiji gledali smo direktan okršaj Crne Gore i Severne Makedonije. Ni on nije doneo mnogo golova, zapravo samo jedan, ali smo videli nastavak dobre serije Roberta Prosinečkog na klupi tima sa Jadranske obale - 1:0 (1:0).

Samo dve šanse su danas imali Crnogorci, što je nekako dijametralno suprotno od meča sa Belorusijom, kada su delovalo znatno lepršavije. Obe prilike su došle iz prekida, a u 45. minutu je to u gol pretvorio Stevan Jovetić.

Zapravo su Makedonci bili ti koji su dominirali na terenu, ali ih je nekako u "korenu" sasekla ta šansa Crne Gore. Korner je izveo Camaj, a Jovetić je sa desetak metara uspeo da loptu pošalje u mrežu.

Kao što smo rekli, do kraja utakmice su Makedonci bili ti koji su imali posed lopte, šanse, ali je ritam u nastavku ipak bio daleko slabiji.

Makedonci su najviše pretili preko Elmasa, koji je šutirao sa vrha kaznenog prostora u donji levi ugao, ali je golman Crne Gore uspeo to da odbrani. Pored toga je ovaj fudbaler uputio i tri udarca sa velike razdaljine od preko 20 metara.

(Telegraf.rs)

Video: Engleska jaka selekcija, ali nemaju oni krila, može da se igra protiv njih i nemam nikakav strah

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA