≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Večeras ćemo dobiti poslednje 3 reprezentacije koje idu na EURO

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vreme je za kompletiranje grupa

  • 0
Fudbalska reprezentacija Islanda Foto: AP/Tanjug

Evropsko prvenstvo u fudbalu večeras će dobiti i svoja tri poslednja učesnika, nakon što se završe utakmice baraža za odlazak u Nemačku!

Nedavno smo gledali uzbudljive utakmice polufinala, gde je Bosna i Hercegovina na primer ostala bez finala za pet minuta, dok ćemo u utorak veče imati priliku da gledamo šest selekcija koje su "preživele."

Gruzija i Grčka će prve na teren, od 18.00 časova, a pobednik ovog meča ići će u grupu F u kojoj se nalaze Portugalija, Turska i Češka. Podsetimo, Gruzini su izbacili Luksemburg (2:0), dok su Grci demolirali Kazahstan sa 5:0.

Ukrajina i Island su naredni par. Utakmica se igra u Poljskoj (20.45) zbog poznate situacije oko rata i pobednik će na EP igrati u grupi E sa Belgijom, Slovačkom i Rumunijom. Ukrajinci su ti koji su okrenuli BiH i izabcili je golovima u 85. i 88. minutu, Islanđani su sa 4:1 dobili Izraelce.

Vels i Poljska (20.45) se bore za ulazak u grupu D na EURO, a pobednika će tamo čekati Holandija, Francuska i Austrija. Podsetimo, Velšani su sa 4:1 izbacili Fince, Poljaci su dali gol više Estoncima (5:1).

Podsetimo, EP počinje 14. juna i na otvaranju će igrati Nemačka i Škotska, dok će reprezentacija Srbije na startu odmeriti snage sa Engleskom. Zatim i sa Danskom i Slovenijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA