Vreme čitanja: oko 1 min.

"Meci i tela ostaju iza nas": Šampion sveta sa Argentinom dobio jezive pretnje smrću

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I to samo zato što želi da se vrati u rodni grad

  • 0
Brazil - Argentina, fudbal Foto: Tanjug/AP/Silvia Izquierdo

Argentinski reprezentativac Anhel Di Marija suočava se sa pretnjama smrću i dobio je jezive poruke u svom rdonom gradu Rosariju, samo nekoliko dana nakon što je rekao da bi voleo tu da završi karijeru.

Di Marija je trenutno član Benfike i ima kuću na periferiji pomenutog grada, dok su poruke osvanule na ulazu u privatnu četvrt u kojoj iskusni fudbaler i njegova porodica borave.

- Reci svom sinu Anhelu da se više ne vraća u Rosario jer će neko u vašoj porodici izgubiti život. Ni Puljaro (argentinski političar) vas neće spasiti. Ne ostavljamo poruku iza sebe. Meci i tela ostaju iza nas - pisalo je u poruci za koju se smatzra da je ostavljena od strane narkokartela.

Rosario u poslednje vreme ima dosta problema sa kriminalom, a zanimljivo je da je kartel dobio odgovor od strane kluba koji nosi ime Rosario Central Atletiko

- Osećamo se uvređeno, oštećeno i povređeno jer ove vrste nasilnih akcija direktno napadaju ekonomiju i sportski uspeh klubova. Ne, ne može im se dozvoliti da zastrašuju fudbalere ili napadaju njih i njihove porodice koji su glavni protagonisti sportskih događaja, niti se može dozvoliti nasilje nad bilo kojim akterom u porodici fudbala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA