Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio je želja Partizana u prošla dva prelazna roka: Umesto u Beogradu na kraju je završio u Stokholmu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastupaće za Jurgorden u ovoj kalendarskoj godini

  • 0
Tokmak Enguen Foto: MN Press / M. Metlaš

Fudbaler Ferencvaroša, Tokmak Enguen nije nikako opravdao očekivanja mađarskog kluba u ovoj sezoni, a interestantno je da je u prošla dva prelazna roka bio na meti Partizana. Ipak, finansije su bile presudne da on na kraju ne obuče dres crno-belih, što je na kraju možda bio i dobar potez.

Odigrao je Enguen za Ferencvaroš tačno 200 utakmica, ali je sada došlo vreme za rastanak. Ove sezone gotovo da nije ni igrao u mađarskom timu, što zbog povreda, što zbog drugih razloga.

Kenijac koji ima i norveški pasoš će karijeru nastaviti u Švedskoj i to u glavnom gradu Stokholmu, pošto je potpisao ugovor sa Jurgordenom.

Nisu mnogo sada zatezali u Budimpešti i može se reći da su bili spremni samo da se rastanu od Tokmaka posle krajnje slabih partija ove sezone, mada su dosta dugo trajali.

Ovako, Jurgorden je potencijalno dobio veliko pojačanje za narednu sezonu, ali samo ako se Enguen vrati na onaj nivo na kojem je bio ranije.

Švedski Alsvenskan počinje narednog vikenda, a u prvom kolu Jurgorden ima jako teško gostovanje u Geteborgu.

(Telegraf.rs)

Video: Baždar: Ostvarila mi se želja, debitovao sam za reprezentaciju Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA