≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mandarić dočekan gromoglasnim aplauzom: "Evo me, stigao sam u Novi Sad"

S. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Da budemo pravi evropski klub, to je baš ono što Vojvodina zaslužuje."

  • 3

Milan Mandarić u utorak je na Skupštini kluba zvanično postao novi potpredsednik Vojvodine i tako obradovao sve one kojima je klub u srcu.

Po izboru, slavni biznismen je dobio gromoglasan aplauz, potom se i obratio kolegama i medijima.

- Dragi moji novosađanii novosađanke. Pre 70 godina sam otišao iz ovoga lepog grada za Beograd. Svaki dan, kada je sunce zalazilo supruga i ja smo seli u kola i vratili se nazad za Novi Sad jer nismo mogli da izdržimo da ne budemo bez Novog Sada. Bio sam prisiljen i dobio sam priliku da idem za "američkim snom". Put me je odveo u Silikonsku dolinu gde sam proveo 35 godina. Imao sam mnogo rada i uspeha u svojim poslovima u industriji. isto tako, uključio sam se u fudbal. Fudbal sam voleo od malena, samo što otac nije voleo da budem fudbaler zato štu mu je najbliži kompšija bio Toza Veselinović. Problem sa Tozom je bio jer je svakog ponedeljka dolazio da traži zajam od mog oca jer je na kartama izgubio za vikend. šalim se, neka mu je laka crna zemlja.

Toliko puta se putevi nisu poklapali, ali sada je drugačije.

- Upadao sam na utakmice Vojvodine. Želeo sam da gledam i igrače svoje koje sam voleo i tim i klub. Nadam se da ću ovoga puta ući na stadion bez upadanja. Jako sam srećan i zadovoljan da sam se upoznao sa gospodinom predsenikom i kolegama njegovim. Imali smo fantastične razgovore i nije mi teško bilo reći "da". Znam da je bilo puno puta reč da ću se vratiti nazad u Novi Sad i Vojvodinu i uvek me je povuklo na drugu stranu, da li u Francusku, Belgiju, Holandiju, Englesku. Ali evo stigao sam u Novi Sad i ponosan sam, čast mi je velika.

Njegov cilje je vrh tabele i borba u Evropi.

- Učiniću sve što je u mojoj moći u skladu sa mojim iskustvom, snagom i željom da pomognem da idemo tamo gde Vojvodina treba da bude. To je da se borimo za vrh tabele i pokažemo se u Evopi. Da budemo pravi evropski klub, to je baš ono što Vojvodina zaslužuje. Danas kada samo prolazio i video ove terene, nisam mogao da verujem. To nema u Engleskoj ni u Mančesteru, ni u jednom ni u drugom takvih terena.

Osim toga, na prvom mestu ističe i omladinsku školu.

- Velika mi je želja da se razvije mlada škola jer to mi je u svakom klubu bio prvi zadatak kao predsednika. Sada sam potpredsednik, družim se sa predsednikom, a još se nismo posvađali dva dana. Bitno mi je da napravimo dobar dijalog sa našim navijačima, da probamo da ih vratimo jer oni su jedan od glavnih segmenata u našoj saradnji. Svi radimo za jedan cilj, a to je da budemo najbolji u onome što radimo. Vojvodina mora biti na vrhu tabele, da se bori u Evropi, bude priznata. Sa moje strane ja ću sve učiniti, biće mi zadovoljstvo. Vama hvala na podršci i na izboru, nadam se da se nećete razočarati, hvala.

(Telegraf.rs)

Video: EKSKLUZIVA: Vojvodina krenula u "lov" na Dušana Tadića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Figo

    26. mart 2024 | 20:15

    Docekali ga navijaci u nadi da ce uloziti u klub i da bude bolja vojvodina. Tacno da navijaci upravljaju klubovima bili bi dosta jaci

  • MarkoNS

    27. mart 2024 | 00:31

    Napravice čuda,u najboljim je godinama....

  • BecHa

    27. mart 2024 | 09:31

    Matori navijači ti drže palčeve da živiš duže

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA