≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slovenija priredila senzaciju i tako zabrinula Srbiju! Portugal sa Ronaldom pukao u Ljubljani!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od rivala našeg tima na Evropskom prvenstvu...

  • 18
Fudbalska reprezentacija Slovenije Foto: Tanjug / AP

Kakva senzacija Slovenije u Ljubljani! I to samo četiri dana nakon velikog kiksa. Domaćin je na "Areni Stožice" porazio Portugal 2:0 u prijateljskom meču i tako poprilično zabrinuo "orlove".

Inteligentno su odigrali izabranici Boštjana Cesara i strpljivom igrom došli do ogromnog podviga. U prvom poluvremenu maltene i nije bilo pravih prilika, a čak je i u nastavku svoj manji posed Slovenija bolje koristila.

Diogo Košta je morao da reaguje u 55. minutu kada je gađao Benjamin Šeško, ali je svakako kapitulirao u 72. nakon udarca Adama Gnezde Čerina.

U 84. minutu usledio je novi šok, ovog puta urežiji Maksa Elšnika, dok je ulogu asistenta imao Petar Stojanović i Slovenci su trasirali put ka pobedi.

Do kraja meča jalovu priliku imao je Ronaldo, pa je Portugal poražen od tima koji je nedavno odigrao 2:2 sa Maltom. Razloga za zabrinutost u Srbiji ima, pošto je upravo Slovenija jedan od rivala ovog leta.

(Telegraf.rs)

Video: EKSKLUZIVA: Vojvodina krenula u "lov" na Dušana Tadića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    26. mart 2024 | 23:07

    Slovenci odmeravaju snage sa Portugalom, Englezi sa Belgijom, Holandija sa Nemačkom, Španija sa Brazilom... krem de la krem fudbala, ljudi se pripremaju za Evropsko prvenstvo jer zapravo imaju neke ambicije da tamo nešto i pokažu. A mi? Mi snage odmeravamo sa Kiprom koji dobijemo JEDVA???? Samo želim da pitam one persone iz saveza šta je nama cilj? Šta mi želimo? Da li je uspeh samo plasirati se a tamo ne uraditi ništa? Zašto nam igrači od one utakmice sa Portugalom 2021. deluju kao nezainteresovani amateri? Zašto pripremne utakmice igraju igrači poput Mašovića, Zdjelara, Baždara koji za EP neće biti u planu? Koga i šta mi pripremamo? Izgleda da se sprema nova blamaža....

  • .

    26. mart 2024 | 22:58

    Opet ćemo služiti za gol razliku. Kao prvo mi ne možemo da prismrdimo Rusiji, a Kipar dobili jedva u možda najgoroj utakmici koju sam pogledao u životu. Druga stvar, gledam ove prijateljske utakmice, sve najjači sastavi, sve najbolje reprezentacije jedne protiv drugih, a s kim mi igramo? Sa Kiprom i Rusijom, i to s nekim igračima koji EP neće gledati ni na TV.... ma dajte molim vas nemojte da se zavitlavamo više. Nemojte ni ići na EP, samo ćete se obrukati kao i svaki put do sad.

  • 534

    26. mart 2024 | 23:20

    Mnogo više treba da nas brine što je Burkina Faso u dobroj formi i što Mozambik pobeđuje već 3 utakmive za redom. Ni Bocvana nije loša.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA