Vreme čitanja: oko 1 min.

Orlići se mučili sa njima, a Englezi ih počistili: Golman 7 puta vadio loptu iz mreže

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovim trijumfom, Englezi su nam pobegli na +8, i sada su Orlićima, tri meča pre kraja ostale samo minimalne šanse za plasman na Evropsko prvenstvo

  • 0
Mihajlo Ilić - reprezentacija Srbije U21 Foto: MN Press / Marko Metlaš

Mlada reprezentacija Engleske (U21) ubedljivo je savladala ekipu Luksemburga sa 7:0, u sedmom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da su se naši mladi fudbaleri pre četiri dana propisno namučili sa Luksemburžanima, i izvukli samo remi - 1:1.

Što se ovog susreta tiče, posle prvih 45 minuta, Englezi su imali dva gola prednosti, nakon pogodaka Maduekea i Ilinga Džuniora.

U nastavku su pogađali i Gitens, ponovo Madueke, Rodžers, pa ponovo i Iling Džunior, da bi konačan rezultat postavio svojim drugim pogotkom Rodžers.

Ovim trijumfom, Englezi su nam pobegli na +8, i sada su Orlićima, tri meča pre kraja ostale samo minimalne šanse za plasman na Evropsko prvenstvo.

Naši fudbaleri do kraja kvalifikacija odmeriće snage dva puta sa Ukrajinom, i sa Azerbejdžanom, dok že Englezi igrati protiv Severne Irske, Ukrajine i Azerbejdžana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA