Vreme čitanja: oko 1 min.

Piksi hteo da ga zove u reprezentaciju, ali nije znao šta je s njim: Sad se po prvi put pojavio u javnosti

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski fudbaler je pokazao zaista zavidan potencijal u crveno-belom dresu, te je i selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi želeo da ga pozove u reprezentaciju

  • 3
Kosta Nedeljković, FK Crvena zvezda Foto: Pius Koller / imago sportfotodienst / Profimedia

U prethodnom periodu, dosta se govorilo o Kosti Nedeljkoviću, mladom beku Aston Vile, koji je na pozajmici u Crvenoj zvezdi.

Srpski fudbaler je pokazao zaista zavidan potencijal u crveno-belom dresu, te je i selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi želeo da ga pozove u reprezentaciju.

Ipak, Nedeljković se već jedan duži period muči sa povredom, i dugo vremena ga uopšte nije bilo u javnosti, i nije se znalo njegovo stanje, te ni selektor Stojković nije znao gde je, kao ni koliko je njegova povreda ozbiljna.

Sada se, po prvi put od povrede, Nedeljković pojavio u javnosti, i to na "crveno-beloj večeri" u Bijeljini, koju je organizovao klub Zvezdinih navijača iz tog grada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

O tome se oglasila i Zvezda na društvenim mrežama.

- Delegacija Crvene zvezde posetila je Bijeljinu, gde je klub navijača, sada već tradicionalno, organizovao „Crveno-belo veče“. Događaju je prisustvovalo preko 800 ljudi, a osim domaćina, bili su prisutni i mnogobrojni gosti odnosno navijači iz brojnih gradova. Predstavnici Crvene zvezde bili su predsednik kluba Svetozar Mijailović, legende Boško Đurovski, Dragiša Binić i Ilija Najdoski, kao i fudbaleri Gelor Kanga i Kosta Nedeljković, ali i bivši fudbaler našeg kluba Srđan Plavšić - stoji u objavi crveno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    27. mart 2024 | 04:41

    Срки Плавшић брат наш!🔴⚪️🏆💪

  • Drakče Tormak

    27. mart 2024 | 18:55

    Као да је момак отишао на крај света, у недођију. Очигледно по разултатима репрезентације Пикси не зна где се он сам налази. Није капацитет да води рапрезентацију.

  • Gedza gegula

    28. mart 2024 | 07:33

    Reprezentaciju treba sastaviti od fudbalera koji uopste nisu igrali za reprezentaciju iz klubova koji nikad nisu igrali za strane klubove pa da vidis kaki se igra da ga neko uoci i pozove a ovi znaju parice sigurne pa kako bude

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA