Vreme čitanja: oko 1 min.

Barak Bahar na korak od novog posla, a evo šta to znači i za Crvenu zvezdu

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izraelac preuzima svoje

  • 8
FK Crvena zvezda, Barak Bahar Foto: MN Press/ Ivica Veselinov

Čini se kao da je samo pitanje trenutka kada će Barak Bahar postati novi selektor reprezentacije Izraela, što će imati određenog uticaja i na Crvenu zvezdu, kojoj bi mogao da se skine sa grbače u finansijskom smislu bar u neku ruku.

Naime, Izrael nije uspeo da se plasira na Evropsko prvenstvo, zbog čega su se dogodili određeni rezovi. Odlučeno je da se ne produži ugovor sa selektorom Alonom Hazanom, dok je i menadžer selekcije Josi Benajun dobio otkaz, što znači da o novom selektoru odlučuje struja Fudbalskog saveza koja isključivo želi Bahara.

Benajun je bio za to da se dovede Roni Levi, međutim, sada će ključnu ulogu odigrati Šino Zorc i Moran Mejri, koji ne vide nikog drugog u svojoj selekciji sem Baraka Bahara.

Takođe, oni su svesni i situacije koju ovaj trener ima sa Crvenom zvezdom, te se takođe uzdaju i u to da će FIFA izaći u susret Baharu, te da će oni moći da mu keširaju samo deo plate, a da će deo platiti Crvena zvezda.

Naravno, ovo ne odlučuju oni nego FIFA, koja će uzeti u razmatranje čitavu situaciju pogotovo zbog tužbi koje je Barak Bahar uputio zbog neisplaćenih dugovanja od strane Zvezde.

Sve ovo u svom tekstu navodi izraelski portal "Sport5", koji kaže da će Mejri i Zorc pokušati u što kraćem roku da održe sastanak sa Baharom, kako bi i zvanično postao njihov novi selektor. Bahar bi voleo da u svom timu ima iste ljude kao i u Zvezdi, što neće biti problem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    27. mart 2024 | 09:28

    Cekajte, zar nije Terza rekao da se ovaj odrekao plate

  • Ugovor

    27. mart 2024 | 11:12

    Za gluplji ugovor nisam čuo. Ne radis a primas platu. Iz svog džepa treba da plaćaju trenera koji ne radi

  • Savan

    27. mart 2024 | 20:02

    Zvezdo dobro vas je Židov namagarčio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA