Vreme čitanja: oko 1 min.

Dao gol Špancima posle 4 minuta, ali svi pričaju o poljupcu koji je kasnije usledio

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije Endrik zaboravio devojku

  • 0
Endrik Printskrin: Instagram/gabrielymiiranda

Predstavio se brazilski reprezentativac Endrik na stadionu Santjago Bernabeu u pravom svetlu, dao je gol za svoju selekciju protiv Španije i nema sumnje da navijači Reala s oduševljenjem čekaju sledeću sezonu i njegov dolazak.

Endrik je još u decembru postao igrač "kraljevskog kluba", ali se čeka 21. jul da napuni 18 godina, dok je u međuvremenu tresao mrežu Španaca u remiju od 3:3. Podsetimo, ušao je u igru u 46. i četiri minuta kasnije izjednačio je na 2:2.

Pored gola, Endrik je pažnju javnosti privukao i zbog poljupca koji je usledio nakon meča - kada je otišao na tribine, u zagrljaj svoje tri godine starije devojke Gabrijeli Mirande.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by GABRIELY MIRANDA (@gabrielymiiranda)

- Voleo bih da vidiš kroz moje oči koliko te volim. Hvala za svaku reč, stav, pogled, zagrljaj, poljubac, molitvu, svaka je kao da je prva, svaki put. Sa tobom sam. Ja, ti i Bog. Volim te puno - napisao je fudbaler potom na društvenim mrežama.

Gabrijeli je, inače, top model, a dugo su pokušavali da sakriju vezu koja je obelodanjena kada je ovaj potpisao za Real.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA