≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda i Katai? Evo kakva je situacija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdina "desetka" ima ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana do kraja juna ove godine

  • 6
FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Crvene zvezde iskoristili su kikseve Partizana protiv Napretka i Mladosti, i ponovo se vratili na prvo mesto na tabeli Superlige Srbije.

Izabranici Vladana Milojevića su sada u dosta povoljnijoj situaciji, jer imaju četiri boda više u odnosu na večitog rivala, i u dosta su boljoj pozciji što se borbe za titulu tiče.

Samim tim, crveno-beli već uveliko razmišljaju o čuvanju bitnih igrača za tim, a jedan od njih je i Aleksandar Katai.

Aleksandar Katai Foto: MN Press

Zvezdina "desetka" ima ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana do kraja juna ove godine, te je to navelo čelnike crveno-belih da već počnu da razmišljaju o produžetku saradnje.

Izrazili su crveno-beli veliku želju da Katai potpiše novi ugovor i ostane na Marakani još neko vreme, a situacija je trenutno takva da treba da se precizira još dosta toga.

Jasno je da je Katai svojim igrama i te kako pokazao da je važan šraf za tim Vladana Milojevića, a pominjao se i ugovor na godinu dana, sa mogućnošću produženja na još godinu.

Ipak, za sada ništa nije konkretno precizirano, te nam ostaje da vidimo kakav će biti rasplet situacije, ali nema sumnje da bi produžetak saranje sa popularnim "Magikom" obradovao navijače crveno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    28. mart 2024 | 17:27

    Ako je on magiko ja sam avijatičar, zato nam je i fudbal takav dok ovakve igrače toliko veličate a oni nista ne znaju. Na euro 24 ima da sluzimo za gol razliku

  • Igor Obrenovac

    28. mart 2024 | 18:02

    Pravda za El magika. Još on može u nameštenoj ligi da daje golove Kragujevčanima. Kad može ovde Miloje da bude trener, može i El magiko da bude fudbaler.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA