≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se Dušan Tadić: Evo šta kapiten Srbije kaže o povratku u Vojvodinu

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vest koja se neće svideti navijačima Voše

  • 0
Fudbal Srbija - Bugarska Foto: Tanjug/AP

Srpski reprezentativac Dušan Tadić izjavio je da bi u Srbiji mogao da igra samo za Vojvodinu, ali da njegov povratak trenutno nije realan.

Rekorder po broju nastupa u reprezentativnom dresu prokomentarisao je pisanje srpskih medija da rukovodstvo FK Vojvodina želi da ga naredne sezone vrati u klub.

- U Vojvodini sam stekao fudbalsko ime i prezime. Ljubav prema fudbalu i Vojvodini usadio mi je moj otac Pera, dugogodišnji fudbalski radnik i veliki poštovalac Vošine tradicije. Nije bilo šanse, niti sam ja želeo, da od kuće odem u bilo koji klub osim u Vojvodinu. Ta ljubav živi do danas, gde god da sam igrao u međuvremenu. Bio bi to zanimljiv izazov, zaista, ali ja sam ugovorom vezan za Fenerbahče do jula 2025. godine. Međutim, ukoliko se bilo šta promenilo u međuvremenu i ukoliko bih rešio da još koju godinu zaigram u Srbiji, tada to može da bude jedino u Vojvodini - izjavio je Tadić za novosadski Dnevnik.

Podsetimo, prvi čovek Vojvodine Dragoljub Zbiljić nedavno je na Skupštini istakao da je kapiten Srbije pik novosadske Stare dame.

- Posle Milana Mandarića, Dušan Tadić je sledeći za pregovore. Ovim putem pozivam Dušana Tadića. Koliko danas ćemo krenuti pregovore... Dušane, čekamo te. Na njemu je da ponese kapitensku traku. On bi trebalo da bude taj Miloš Šestić iz 1988/89. Oko njega može da se stvori baza za velike snove. Javni poziv za Dušana Tadića. Nakon Milana Mandarića, očekujemo njega u klubu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA