Vreme čitanja: oko 1 min.

Luda priča iz beton lige: U Velikoj Britaniji proizvode odeću za buržuje, ali u Srbiji su sponzori niželigaša

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko bi rekao...

  • 0
FK Morava Mrsać Printkskrin: Youtube / Dragisa Lacky Lazarevic

Već je odavno poznata priča kako beton liga u Srbiji donosi neverovatne priče, a sada jedna dolazi iz Mrsaća, gde bi fudbalski klub Morava mogla da stekne i evropsku slavu. Ne radi se ovoga puta o igrama ili nečemu, već samo o njihovom povezanosti, pošto su dobili u vidu sponzora poznatu modnu kuću!

Naime, klub iz Mrsaća se javio na svom Instagram profilu, gde su objavili jednu neverovatnu saradnju. Oni su se pohvalili da su postali tehnički sponzor sa čuveim brendom "Lyle & Scott", koja je naširoko poznata u Evropi.

Ovaj brend dolazi iz Velike Britanije, tačnije Škotske, a od svog postanka, oni su proizvodili golfersku garderobu, iliti za elitu i buržuje.

Ipak, čini se kao da će ovaj brend biti i partner mesta koje broji oko 1.100 stanovnika nadomak Kraljeva.

- Sa ponosom objavljujemo da smo postali zvanični fudbalski partner brenda "Lyle & Scott"! U jubilarnoj godini za naš klub, kada slavimo 100 godina postojanja kao najstariji fudbalski klub u Raškom okrugu, ozvaničena je saradnja sa navedenim brendom čije dresove ćemo nositi u predstojećoj sezoni. U narednim danima očekujte više informacija kao i slike sa terena u novoj opremi - stoji u saopštenju Morave iz Mrsaća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA