Vreme čitanja: oko 1 min.

REKLAMA KOJA BUDI NOSTALGIJU: Sećanje na ’99 i čuveni potez Bate Mirkovića, a onda 25 godina kasnije… (VIDEO)

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zoran Bata Mirković i Meridianbet te vode u Nemačku!

  • 1
Meridian Foto: Promo/ Meridian

Pored nesumnjivih fudbalskih kvaliteta koje nekadašnji srpski fudbaler, Zoran Mirković, svakako poseduje, onaj sada već čuveni potez i crveni karton u 43. minutu utakmice protiv Hrvatske koja je donela plasman na EURO 2000 našoj zemlji, svakako je postao zaštitni znak legendarnog Batice.

Sada, tačno 24 godine kasnije, popularni Batica je ponovo u glavnoj ulozi. Doduše, ne na terenu, već na tribinama, jer zajedno sa kompanijom Meridianbet vodi navijače na EURO 2024 u Nemačkoj! Dobro poznato lice ponovo je na TV ekranima, a najnovija reklama oduševila je čitavu Srbiju.

Ne gubimo vreme, pogledajte kako se Zoran Mirković snašao u novoj ulozi:

Uz lavinu emocija i sećanja na dobra, stara vremena, ali i najavu novih uspeha – Zoran Mirković i srećni dobitnik kreću put Nemačke.

I nisu jedini – na tom putu možete i vi da im se pridružite i doživite nezaboravno iskustvo!

Da podsetimo, Meridianbet je odlučio da nagradi igrače i obezbedi im odlazak na EURO 2024! Pravilo za učešće je jasno: "Pogodi najveću kvotu". Promocija važi za sve registrovane igrače na sajtu meridianbet.rs ili mobilnoj aplikaciji, a ukoliko niste registrovani – kreirajte svoj nalog na OVOM LINKU i automatski dobijate i 4.000 dinara za online klađenje. Jedini uslov da biste ušli u konkurenciju za osvajanje nagrade je da u toku trajanja takmičenja uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 2.000 RSD.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale

    29. mart 2024 | 13:20

    Treba promovisati opšta dobra, moralna, naučna, kulturna a ne kladionice i njihovo bogaćenje tj njihovog gazde. Na lošem putu ste/smo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA