Vreme čitanja: oko 1 min.

Peđa Mijatović: "Evo zašto me navijači Zvezde vole"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiva izjava bivšeg igrača Partizana

  • 1
Predrag Peđa Mijatović, Restoran Marinada, Intervju Foto: Nikola Tomić

Nekadašnji jugoslovenski reprezentativac Predrag Peđa Mijatović bio je gost u emisji "Šta sam tebi & ko sam sebi", koja se od petka 29. marta emituje na kanalu K1!

Tom prilikom je Mijatović, inače nekadašnji napadač Partizana, govorio o mnogim stvarima iz svoje karijere, a jedna od njih je vezana i za navijače Crvene zvezde.

Tačnije, Mijatovič smatra da su ga navijači Zvezde voleli i to je obrazložio tokom razgovora.

- Ja sam poštovao navijače i mogu ti reći da su me navijači poštovali. A znaš kad sam to spoznao prvi put? Na utakmicama reprezentacije. Kad igramo na Marakani, pa kad navijači Zvezde koji dođu na stadion da bodre rerezentaciju, nikad nisu imali nijedan ružan komentar prema meni - rekao je Mijatović i dodao:

- A ja sam bio i kapiten Partizana i uvek govorim da sam partizanovac. Ali uvek je bilo to neko lepo poštovanje. Znaš li zašto? Zato što nikada kad sam dao gol Zvezdi  nisam išao da ih provociram. I onda ljudi to poštuju. Navijači drugog kluba to poštuju. Dao si im gol, raduješ se sa svojima, ali ne ideš nešto da se obraćaš drugim navijačima kako si ti, ustvari, nešto moćan. Dovoljno im je muke što su primili gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA