≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čukarički za tri minuta dao dva gola i rešio derbi protiv Novog Pazara

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Docić i Pavkov su pogađali za Brđane

  • 0
FK Čukarički - FK Novi Pazar Foto: MN Press/vm

Derbi 27. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Novog Pazara završen je pobedom domaćeg tima rezultatom 2:0 (0:0), to i "blickirg" golovima sredinom drugog poluvremena!

Čuka je bukvalno za tri minuta postigla dva gola, preko Marka Docića i Milana Pavkova, te se tako vratila na 4. poziciju i sada ima 43 boda - dva više od kragujevačkog Radničkog koji u subotu dočekuje Napredak.

Docić je mrežu Pazaraca tresao u 68. minutu iz bele tačke. Prethodno je Nikola Stanković fauliran, a kapiten Brđana je prilikom udarca prevario Nikolu Mirkovića i poslao ga na suprotnu stranu.

Čukarički je praktično u svom sledećem napadu (71. minut) duplirao prednost preko Pavkova koji se samo poklonio i nogom zatresao mrežu, dok je veći posao odradio Đorđe Ivanović koji je centrirao sa leve strane.

Čuka je na ovaj način stigla do svoj prvog trijumfa još od 1. marta (pao je Napredak na Banovom brdu), dok su u međuvremenu izgubili u Lučanima i odigrali nerešeno sa Spartakom i Voždovcem.

Novi Pazar se trenutno nalazi u teškoj situaciji, pašće ispod plej-of crte ukoliko Kruševljani u subotu ostanu neporaženi, mada vredi pomenuti da je pitanje kako bi se ovaj duel završio da je Marko Šćepović u finišu prvog poluvremena dao gol, odnosno da nije promašio zicer.

(Telegraf.rs)

Video: Bivši fubaler Partizana promašio prazan gol

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA