Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Javor - Zvezda u Superligi Srbije

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izabranici Vladana Milojevića su sada u odličnoj situaciji, što se tiče borbe za titulu, jer imaju četiri boda više od večitog rivala, te im je svaka naredna utakmica nova borba za tri boda

  • 0
FK Crvena zvezda Foto: MN PRESS/ Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16.00 gostuju u Ivanjici ekipi Javora, u okviru 27. kola Superlige Srbije.

Izabranici Vladana Milojevića su sada u odličnoj situaciji, što se tiče borbe za titulu, jer imaju četiri boda više od večitog rivala, te im je svaka naredna potencijalna pobeda korak bliže tituli.

Kada je reč o formi, Zvezda je nakon remija u derbiju, vezala dva trijumfa, prvo protiv Radničkog u Nišu sa 2:0, a onda i protiv kragujevačkog Radničkog na Marakani sa ubedljivih 5:0, a uz to su i u prijateljskoj utakmici nadigrali Zenit sa minimalnih 1:0.

Što se Javora tiče, i tim iz Ivanjice ima dve vezane pobede. Prvo su slavili protiv fenjeraša Radnika sa 2:1, a onda su dobili i Železničar u Pančevu sa 1:0.

Direktan TV prenos ovog meča, moći ćete da ispratite od 16.00 na TV kanalu ArenaSport 1 Premijum, dok ćete tekstualni prenos moći da pratite uživo na Telegraf Sportu.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte gol mladog igrača Zvezde protiv Zenita

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA