Vreme čitanja: oko 1 min.

Titula je sve bliže: Kaznena ekspedicija Ćabija Alonsa "okrenula" i Hofenhajm

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedna važna pobeda za "Farmaceute"

  • 1
FK Bajer Leverkuzen Foto: Tanjug.rs

Fudbaleri Bajer Leverkuzena zabeležili su još jednu važnu pobedu u Bundesligi. Izabranici Ćabija Alonsa su u 27. kolu nemačkog prvenstva savladali Hofenhajm rezultatom 2:1 posle preokreta i sada su korak bliži Salatari.

Farmaceuti nisu započeli duel kako su planirali, pošto su u 38. minutu bili u rezultatskom deficitu posle pogotka koji je postigao Bejer.

U nastavku je domaći tim zaigrao ofanzivnije, napadao, ali nije uspevao da zatrese mrežu Hofenhajma. I kada se činilo da će upisati prvi poraz u sezoni, fudbaleri Bajerna stižu do preokreta.

Prvo je Andrih u 88. minutu doneo izjendačenje svom timu, da bi velika tri boda obezbedio Šik koji je postigao pogodak u prvom minutu sudijske nadoknade.

Što se ostalih rezultata tiče, Frajburg je kao gost ubedljivo savladao Borusiju Menhengladbah sa 3:0, Volfsburg je takođe na gostujućem terenu slavio sa 2:0 protiv Verdera, dok su susreti između Lajpciga i Majnca, odnosno Ajntrahta i Union Berlina završeni najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

U poslednjem meču dana, od 18.30 časova, igra se Der Klassiker, a sastaće se Bajern Minhen i Borusija Dortmund.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je Zvezda povela u Ivanjići: Ilić igrao rukom, sudija posle VAR-a svirao penal

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA