Vreme čitanja: oko 1 min.

Totenhem "iz dvojke u kec" , Čelsi greškom Petrovića prosuo bodove na Stamford Bridžu

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Efikasni susreti u Premijer ligi

  • 0
FK Čelsi Foto: Tanjug.rs

Fudbaleri Čelsija odigrali su nerešeno 2:2 sa ekipom Barnlija, u okviru 28. kola Premijer lige. Izabranici Maurisija Poketina su čitavo poluvreme imali igrača više, ali nisu uspeli da to materijalizuju na terenu.

Plavci su do prednosti došli u 45. minutu, kada je sa bele tačke pogodio Palmer. Ipak, posle samo dva minuta igre u nastavku Kaler je fantastičnim šutem van kaznenog prostora pogodio mrežu Petrovića i izjednačio rezultat.

Palmer je u 78. minutu na asistenciju Sterlinga uspeo ponovo da zatrese mrežu gostiju i donese svom timu veliku prednost. Gosti se nisu predavali, pa su u 81. minutu preko O Šeja došli do izjednačujućeg pogotka, kome je "kumovala" loša reakcija Đorđa Petrovića.

Važna tri boda u borbi za plasman u Ligu šampiona upisao je i Totenhem, koji je na domaćem terenu savladao Luton i to posle preokreta.

Gosti su poveli već u 3. minutu pogotkom Čenga na asistenciju Barklija, da bi "Pevci" u drugom poluvremenu potpuno "okrenuli" rezultat. Prvo je Kabore pogodio sopstvenu mrežu u 51. minutu, da bi tri boda svojoj ekipi doneo Son u 86. minutu.

Što se ostalih susreta tiče, Šefild i Fulam odigrali su nerešeno 3:3, Bornmut je savladao Everton sa 2:1, dok su bodove podelili i Kristal Palas i Notingem Forest, a taj susret je završen rezultatom 1:1.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Šta je sve Roman Abramovič učinio za Čelsi: Od proseka napravio velikana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA