Vreme čitanja: oko 1 min.

Veljko Paunović ponovo u Evropi, preuzima slavnu portugalsku ekipu?

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo bi mogla biti životna prilika za slavnog srpskog stručnjaka

  • 2
Veljko Paunović Foto: Profimedia

Srpski trener Veljko Paunović, bez posla od decembra prošle godine nakon rastanka sa Čivasom iz Gvadalahare, možda se uskoro nađe na vrhuncu svoje trenerske karijere. Prema prestižnom portugalskom izvoru "O Žogo", srpski stručnjak je jedan od dvojice kandidata za novog trenera Brage.

Aktuelni trener Artur Žorž će napustiti Bragu nakon utakmice sa Portimonenseom kako bi prešao u Botafogo, otvarajući tako mesto na klupi tima. Uprava kluba već je stupila u kontakt sa Paunovićem, iako je prvi izbor Danijel Sousa, kojeg koči važeći ugovor sa svojim trenutnim klubom.

Paunović, koji je slobodan agent, mogao bi odmah preuzeti vođenje prvog tima Brage, a uz njega bi mogao doći i bivši portugalski fudbaler Nuno Gomeš, koji je bio deo njegovog stručnog štaba u prethodnim klubovima.

Počevši kao selektor mlađih kategorija Srbije, Paunović je osvojio titulu prvaka sveta sa U20 selekcijom 2015. godine, a potom je vodio Čikago četiri godine, Reding dve godine, pre nego što je preuzeo Gvadalaharu.

(Telegraf.rs)

Video: Engleska jaka selekcija, ali nemaju oni krila, može da se igra protiv njih i nemam nikakav strah

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA