≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stevan Stojanović o povredi Aleksandra Mitrovića: "Verujemo da neće imati dužu pauzu"

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Centarfor se povredio na meču sa Al Šababom

  • 3
Stevan Dika Stojanović, Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: FSS

Fudbaleri Al Hilala savladali su Al Šabab rezultatom 3:1, u okviru 25. kola prvenstva Saudijske Arabije. Pomenuti meč obeležili su srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, koji su bili strelci u pobedi svog kluba.

Ipak, na pomenutom meču dogodio se i jedan užasan detalj, a to je povreda Aleksandra Mitrovića. Do tog 33. minuta, Mitrović je postigao dva gola i bio jedan od zapaženijih na terenu, da bi nakon toga doživeo povredu zbog koje je morao da napusti teren.

Peh se dogodio u prilično nezgodnom trenutku, uzimajući u obzir da je Evropsko prvenstvo na programu za nešto manje od tri meseca, te se u taboru selekcije Srbije nadaju da povreda nije ozbiljnije prirode.

Direktor reprezentacije Stevan Dika Stojanović je za MaxBet Sport naveo da će se centarfor Srbije naći na snimanju u ponedeljak.

- Verujemo da neće imati duzu pauzu. Aleksandar u ponedeljak ide na snimanje, pa ćemo tad znati više. Svi bismo voleli da nije ništa ozbiljno, sad ne možemo ništa da tvrdimo. Sve što znamo je da je u pitanju zadnja loža, a koji je stepen povrede pokazaće megnetna rezonanca - rekao je Stojanović.

Podsećanja radi, Aleksandar Mitrović bio je jedan od ključnih igrača u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, gde će Srbija učestvovati prvi put posle 24 godine.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda uz čuveni hit Rođe Raičevića pozvala navijače na meč protiv IMT-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    1. april 2024 | 00:08

    Vi ćete njega i rovitog povesti, a on ne valja ni kada je 100 % spreman. A pošto ga vodite, onda već imate priču spremnu, "izgubili smo, muče nas povrede, bla, bla, bla"

  • Pa

    31. mart 2024 | 21:44

    Otkaži naše učešće na EP, i sa njim smo slabi a tek bez njega. U mesto nas neka ide Crna Gora, bolje i da se oni blamiraju nego mi.

  • NA PAUZI

    31. mart 2024 | 18:20

    na pauzi je bio na dva zadnja mundijala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA