≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Klinci Partizana posle Mančester sitija srušili i Anderleht: Boriće se za pehar prestižnog turnira!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajan rezultat mladih nada

  • 13
Kadeti FK Partizan Foto: FK Partizan

Nastavljaju kadeti Partizana da briljiraju na turniru "Kup budućnosti" u Amsterdamu! Nakon Mančester sitija pao je i Anderleht istim rezultatom 2:0, pa će crno-beli igrati meč za pehar.

Turnir koji se igra u neobičnom formatu od 2x20 minuta prija Partizanu, koji je golovima Eldina Bajramovića i Vasilija Grbovića srušio Belgijance.

Tim Đorđija Ćetkovića je tako dokazao da poseduje izuzetan kvalitet, zbog kog se trenutno nalaze i na liderskom mestu u Kadetskoj ligi Srbije.

Za rivala u finalu će u ponedeljak od 16 časova imati domaćina Ajaks, koji je bio deset puta u završnici u poslednjih jedanaest izdanja i pet puta je slavio.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj posle Spartaka: "Nije teško biti fin..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hersonisos

    1. april 2024 | 15:01

    Ovo je najjači klupski turnir U-17 ove godine na svijetu a ko prati utakmice jer imaju direktni prenosi može konstatovati da dosta ove djece u ovom trenutku mogu igrati za prvi tim Partizana..pogotovo momci iz PSG i Ajaxa..a od naših momaka dosta njih će napraviti ozbiljnu karijeru a od kojih samo trojica su pozvani u reprezentaciju??????To bi trebalo značiti da smo prejaki u tom uzrastu? Ovde nije samo stvar do djece,čak više je i do njihovog vođenja i treniranja. U svakom meču se vidi trenerski potpis Đorđija Ćetkovića a ko god se razumije u fudbal ako malo zagrebe,vidjeće obrise De Zerbijeve fudbalske filozofije.. Ovakav trener se mora čuvati i istrpiti i na većem nivou jer to će sigurno kroz konstantnost i povjerenje dati rezultate..od ponašanja igrača do postavke na terenu sve je to djelo trenera.. Sve čestitke na izuzetnoj igri i ponašanju.

  • NAŽALOST

    1. april 2024 | 19:53

    za 5 godina oni će da završe u trećoj ligi a ostali će da igraju za evropske velikane

  • u17

    1. april 2024 | 19:52

    ovo je samo u srbiji vest

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA