Vreme čitanja: oko 1 min.

Lester se vratio na pobednički kolosek: Mogu li "lisice" da spreče sopstvenu katastrofu?

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće borbe do samog kraja...

  • 0
Džejmi Vardi - FK Lester Foto: Richard Bowcott/IPS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svega nekoliko kola ostalo je do kraja Čempionšipa uz pregršt nepoznanica na oba kraja tabele. Čini se da borba za oba mesta koja vode direktno u Premijer ligu odavno nije bila zanimljivija, pa je tako sve otvoreno u borbi tri tima.

Pre mesec i po dana Lester je već bio upisan kao učesnik Premijer lige jer su imali sjajnu zalihu, ali su to serijom očajnih rezultata istopili osvojivši samo četiri bodova na šest utakmica.

"Lisice" su tako 40. kolo dočekale tek na trećem mestu iza Lidsa i Ipsviča, ali su se na startu 40. runde vratili na vrh makar do okršaja rivala pošto je sa 3:1 pao Norič.

Ništa nije išlo lako pošto su bili u minusu od 20. minutu kada je pogodio Gabrijel Sara, ali je Kiran Desberi-Hol doneo poravnanje u 39. Asistent Stepi Mavididi je postigao gol za preokret u 61. nakon dodavanja strelca prvog gola, da bi u nadoknadi i Džejmi Varsi pogodio za sigurno slavlje.

Sada su pod pritiskom njihovi rivali, dok Noriču "visi" šesto mesto.

(Telgraf.rs)

Video: Fudbaleri Lestera odali počast vlasniku kluba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA