≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stigli rezultati pregleda Aleksandra Mitrovića: Evo da li će biti spreman za EURO

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Piksi može da odahne...

  • 27
Fudbal Svetsko prvenstvo SP Katar Srbija - Švajcarska Aleksandar Mitrović Foto: Tanjug/AP

Srpski napadač Aleksandar Mitrović povredio se na meču između Al Hilala i Šababa (4:3), a prve prognoze posle detaljni pregleda su ohrabrujuće. Po svemu sudeći Orlovi ne moraju da brinu. 

Naime, tokom vikenda, portal Al-Ain preneo je da bi Mitrović mogao da bude operisan, a prema najgorim prognozama oporavak bi mogao da traje četiri meseca. To automatski znači da bi mogao da propusti Evropsko prvenstvo.

- Ako oštećenje ne bude veliko, oporavak bi mogao da traje od jedne do tri nedelje. Međutim, ukoliko se ispostavi da je oštećenje drugog stepena i da postoji delimično oštećenje, lečenje bi moglo da traje mesec i po dana. Najgori scenario je odsustvo od tri do četiri meseca, ako bude postojala potreba za hirurškom intervencijom - preneo je pomenuti medij.

Ipak, ssituacija posle pregleda je drugačija. Aleksandar Mitrović odsustvovaće sa terena šest nedelja zbog povrede zadnje lože, uključujući i program rehabilitacije, saopštio je njegov klub Al Hilal posle lekarskih pregleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OVERRATED

    1. april 2024 | 21:52

    rekorder golove davao protiv tuturutu ekipa niko od ozbiljnih evropskih klubova nije želeo da ga angažuje tako da je drugoligaš završio u arabijskoj pustinji

  • dobro je

    1. april 2024 | 22:31

    taman da se poprave u odnosu na katar tamo su od 32 ekipe zauzeli 33 mesto sad od 24 biće 25

  • REKORDER

    1. april 2024 | 22:16

    spreman da ništa ne uradi na evropskom prvenstvu. a i kako bi pa nije on za velika dela može samo protiv druge i treće lige

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA