Vreme čitanja: oko 1 min.

Inter se prošetao do nove pobede u Seriji A: Empoli potpuno bezopasan, Mile Svilar spasio Romu u Lećeu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Malo golova u večernjim utakmicama italijanskog šampionata

  • 0
FK Inter, Aleksis Sančez Foto: Tanjug.rs/AP

Fudbalerima Intera nema ravnih ove sezone u Seriji A. Ako je prošlo kolo donelo prekid njihove serije pobeda u meču sa Napolijem, već u ovom 30. kolu su se vratili na pravi put, pošto su savladali Empoli na "Đuzepe Meaci" kao u prolećnoj šetnji - 2:0 (1:0).

Potpunu kontrolu nad situacijom držali su Nerazuri od početka do kraja utakmice. Pritisli su Empoli još na startu i to im je kasnije omogućilo da pristupe meču znatno lakše.

Jer koliko u 5. minutu je Federiko Dimarko primio sjajan pas od Bastonija, koji je potom konvertovao u gol i već to je bio jasan nagoveštaj u kojem će smeru otići ovaj meč.

U nastavku je Inter nastavio da napada, a u 81. minutu je Aleksis Sančez rešio pitanje pobednika. Damfris je ovoga puta bio taj koji je poslao loptu u kazneni prostor, a Čileanac je smestio u praznu mrežu.

Posle ove pobede, Inter se nalazi na liderskom mestu sa čak 14 poena više od Milana, pošto ima 79 bodova, dok Empoli ostaje prvi ispod crte sa 25 poena, ali toliko ima i Frozinone, tako da opstanak nije toliko daleko za ovu ekipu.

U prethodnom meču večeri, Leće i Roma odigrali su bez golova (0:0), a jednu od glavnih uloga imao je golman Mile Svilar, koji je spasio Vučicu u nekoliko navrata i bio jedan od junaka remija tima iz Rima.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Baždar: Ostvarila mi se želja, debitovao sam za reprezentaciju Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA